LUXadult


LUX voor bijna dertigers of misschien stiekem al dertig.

Over LUX


LUXadult werkt nauw samen met Hart voor Heerhugowaard. Dat is de kerk in stad van de zon. Vanuit die kerk willen we de wijk dienen, ook dertigers. We willen geen zieltjes winnen maar willen je een plek bieden waar je jezelf kunnen zijn, met heel je verhaal en alles wat je hebt meegemaakt. Bovendien bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen en waar je geïnspireerd wordt om er voor anderen te zijn. Daar ga je namelijk van stralen en de wijk ook. Daarom LUX dus. Licht!

Wat we doen


Samen eten

elkaar ontmoeten tijdens een heerlijke maaltijd

Samen ontdekken

verdieping zoeken in de Bijbel voor onze inspiratie.

Samen geven

ontdekken dat wat je ontvangt ook weer mag uitdelen

Samen ontmoeten

met elkaar in gesprek gaan om zo van elkaar te leren

Nieuws


Facebook en Instagram

Facebook en Instagram

Volg ons op facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte en ontvang je af en toe nog eens een toffe spreuk!

uitnodiging LUXyoung

uitnodiging LUXyoung

De nieuwe planning

De nieuwe planning

Agenda


Elke dinsdag van 19.00-22.00 12+

Is er een inloop voor de tieners. Ze zijn van harte welkom om zich te ontspannen achter de Playstation 4, pooltafel, airhockeytafel, tafelvoetbaltafel, tafeltenisstafel etc. Daarnaast wordt er geregeld tijdens een woensdaginloop met de kinderen geknutseld of gekookt.

Elke woensdag van 14.00-17.00 8+

Is er een inloop voor de bovenbouw van de bassischool. Kids zijn van harte welkom om zich te ontspannen met elkaar achter de Playstation, pooltafel, airhockeytafel, etc. Daarnaast wordt er geregeld tijdens een donderdaginloop met de kinderen geknutseld of gekookt.

Elke donderdag van 14.30-17.00 8+

Is er een inloop voor de bovenbouw van de bassischool. Kids zijn van harte welkom om zich te ontspannen met elkaar achter de Playstation, pooltafel, airhockeytafel. Daarnaast wordt er geregeld tijdens een donderdaginloop met de kinderen geknutseld ofgekookt.

Elke maandag van 17.30-19.30 12+

Is er een inloop voor tieners met een christelijk tintje. We eten met elkaar en samen ontdekken wat de Bijbel ons te vertellen heeft over God, over mensen en over onze wereld. Niet iets om bang voor te zijn, iedereen is welkom. Ook als ouders bent u van harte welkom om eens te kijken wat we precies doen.

Elke zondag van 12.00-13.00 is er ook inloop voor 8+.

Contact


Als je meer wil weten of vragen hebt, schroom niet, neem dan contact op met een van ons

Martijn Nagelhout
06-83020501